fbpx
Bio Una Zdrava hrana, Novi Sad, Veleprodaja i maloprodaja

+381-(0)21-445-300 office@bio-una.com

Menu

Grickajte samo ovih 5 namirnica

Default Sub-Title Banner

Brzo gubljenje kilograma

By In preporučljivo On 09/01/2016


Ove namernice možete grickati između obroka, a ipak mršaviti

Grickanje između obroka ne mora uvek da vas vodi ka gojenju. Predstavićemo vam namirnice koje možete bez problema konzumirati između obroka u toku dana, a koje mogu doprineti vašemmršavljenju.

Grčki jogurt s malinama

Kombinacija grčkog jogurta i malina će vas zasititi i uticati dobro na vaše zdravlje. Jogurt sadrži proteine koji su dobri za izgradnju mišića, a maline su bogate izuzetno korisnim vitaminom C i ima sastojke koji ubrzavaju razgradnju masnoće.

Orasi i grožđe

Obe ove namirnice su veoma ukusne, pa će vam zadovoljiti želju za hranom i organizmu obezbediti hranljive materije. Grožđe sadrži šećer koji pruža energiju i vlakna koja pomažu u detoksikaciji. Orasima ćete uneti proteine i zdrave nezasićene masnoće.

Keks od celog zrna žitarica i sir

Zbog lekovitih sastojaka, možete pojesti i nekoliko krekera ili keksa od celog zrna žitarica. Za još bolji užitak, probajte kombinaciju ovog zdravog keksa i sira.

Ovsena kaša s borovnicama

Ova ukusna kombinacija nije rezervisana samo za jutarnje sate. Visok sadržaj vlakana čini ovsenu kašu odličnom užinom za sve koji pokušavaju da smršaju, dok borovnice čine kašu ukusnijom i pružaju odličnu dozu vitamina C.

Banana i puter od kikirikija

Obe namirnice sadrže sastojke koji pružaju energiju i mogu vas brzo zasititi i pritom zadovoljiti povećan apetit.

(Telegraf.rs/ Izvor: Cosmopolitan)


Related Posts

Pre-made Skins

Here you can see the pre-made skins for Vertikal. Vertikal is a true high quality and clean multi-purpose theme which will fit for any business and websites.

Please take a look at these demos. We believe Vertikal will suit for you and you will love it as much as we do...

Pre-made skins

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com