Bio Una Zdrava hrana, Novi Sad, Veleprodaja i maloprodaja

+381-(0)21-445-300 office@bio-una.com

Menu

O nama

Prirodom do zdravlja!

N

aši počeci datiraju iz 1996. godine, kada smo otvorili prvu prodavnicu zdrave hrane, u Novom Sadu, u ulici Šekspirovoj broj 5. Odlučnost u poslovanju, praćenje i predviđanje trendova, ulaganje u kvalitet i čvrsto verovanje u harmoničan odnos okruženja u kojem živimo, doveli su nas do vodeće pozicije distributera proizvoda zdrave hrane, na području Vojvodine, sa sopstvenim pogonom.
Naš asotriman broji preko 3.000 različitih proizvoda, od kojih posebno izdvajamo one sa etiketom ``Bio Una``. Ponosni smo na naše proizvode BIO COOKIES, kao i na nekoliko vrsta sokova, dobijenih hladnim ceđenjem voća i povrća.

o-nama--img-2
o-nama--img--una-bih
M

i zaista verujemo da je moguće da budemo u harmoniji sa našom jedinom planetom. Svesni smo uticaja opasnih i toksičnih materija, koje se dosta koriste u hrani, kozmetici i drugim industrijama i možemo doprineti odgovornoj akciji za opšte dobro. Proizvodnja i korišćenje hrane, kozmetike i proizvoda za čišćenje bez štetnih hemikalija pravi je put za nas. Biološko-organski, etički, ekološko-prijateljski i zdravstveno-prijateljski, kao i fer trgovine, jesu principi koji su integrisani u odabrane vrhunske proizvode.”

Danas, “Bio Una” d.o.o. predstavlja jednog od najvećih distributera proizvoda zdrave hrane na području Vojvodine, sa sopstvenim proizvodnim pogonom.


Pre-made Skins

Here you can see the pre-made skins for Vertikal. Vertikal is a true high quality and clean multi-purpose theme which will fit for any business and websites.

Please take a look at these demos. We believe Vertikal will suit for you and you will love it as much as we do...

Pre-made skins