Bio Una Zdrava hrana, Novi Sad, Veleprodaja i maloprodaja

+381-(0)21-445-300 office@bio-una.com

Menu

Musli Brusnica

Sa brusnicom, suvim grožđem, suncokretovim jezgrom

MUSLI-01-BRUSNICA

Musli Brusnica

Brusnica je bogata vitaminima A, C, kalijumom, mineralima i vlaknima, ima jako antioksidativno dejstvo i dokazano je da deluje: u prevenciji karidovaskularnih bolesti, kao prirodni antibiotik, na upale i infekcije bešike i mokraćnih kanala… Suvo grožđe ima veliku količinu vitamina A, beta-akrotena i akrotenoida te dobro utiče na zdravlje očiju, podstiče apsorpciju vitamina i minerala iz ostalih namirnica koje se unose tokom dana i time doprinose jačanju imunog sistema. Suncokret sadrži sve esencijalne aminokiseline, veću količinu vitamina E, kompleksa B vitamina kao i vitamina A, razne minerale te snižava holesterol u krvi i veoma je zdrava namirnica.

Posebnim načinom pečenja žitarica uspeli smo da omogućimo da u mleku, jogurtu, čaju ili soku Musli brusnica ostane i dalje hrskav i ukusan! Stručnjaci iz oblasti zdrave ishrane, fitnes treneri i sportski konsultanti preporučuju da bi musli i cela zrna žitarica trebalo konzumirati i do tri puta dnevno, kako bi se postigli vidljivi rezultati na zdravlje organizma.

SASTAV MUSLI BRUSNICA:

Brusnica kandirana, pahuljice ovsene, pahuljice ječmene, pahuljice ražene, pahuljice pšenične, kornfleks, suvo grožđe, suncokret jezgro sirovo, ekspandirani pirinač.

Čuvati na suvom i tamnom mestu.


Pre-made Skins

Here you can see the pre-made skins for Vertikal. Vertikal is a true high quality and clean multi-purpose theme which will fit for any business and websites.

Please take a look at these demos. We believe Vertikal will suit for you and you will love it as much as we do...

Pre-made skins