Bio Una Zdrava hrana, Novi Sad, Veleprodaja i maloprodaja

+381-(0)21-445-300 office@bio-una.com

Menu

Musli Classic

Sa suvim grožđem i sirovim suncokretovim jezgrom

MUSLI-02-CLASSIC

Musli Classic

Suvo grožđe koje ima veliku količinu vitamina A, beta-akrotena i akrotenoida te dobro utiče na zdravlje očiju, podstiče apsorpciju vitamina i minerala iz ostalih namirnica koje se unose tokom dana i time doprinose jacanju imunog sistema, kikiriki koji sadrži obilje belančevina, vlakana, minerala, posebno gvožđe i cink, pored toga sadrži i kalijum, fosfor, magnezijum, bakar, mangan i selen, kao i zavidne količine vitamina E i K, ali i vitamine grupe B, tokoferol alfa i folate, ali što je veoma važno – ne sadrži holesterol. Posebnim načinom pečenja žitarica uspeli smo da omogućimo da u mleku, jogurtu, čaju ili soku Musli Classic ostane i dalje hrskav i ukusan!

Stručnjaci iz oblasti zdrave ishrane, fitnes treneri i sportski konsultanti preporučuju da bi musli i cela zrna žitarica trebalo konzumirati i do tri puta dnevno, kako bi se postigli vidljivi rezultati na zdravlje organizma.

SASTAV MUSLI CLASSIC:

Pahuljice (ječmene, ražene, ovsene, pšenične) kornfleks, suvo grožđe, kikiriki pečeni neslani, ekspandirani ječam sa cimetom, ekspandirana belija sa medom.

Čuvati na suvom i tamnom mestu.


Pre-made Skins

Here you can see the pre-made skins for Vertikal. Vertikal is a true high quality and clean multi-purpose theme which will fit for any business and websites.

Please take a look at these demos. We believe Vertikal will suit for you and you will love it as much as we do...

Pre-made skins