Bio Una Zdrava hrana, Novi Sad, Veleprodaja i maloprodaja

+381-(0)21-445-300 office@bio-una.com

Menu

Musli Čoko

Sa diskovima čokolade, kakao kuglicama, čoko max

MUSLI-03-COKO

Musli Čoko

Svaki hrskavi komadić žitarica i čokolade predstavlja zaseban užitak veoma važan za pravilno funkcionisanje organizma. Pored čokolade sadrži i kakao. Čokolada pomaže snižavanju krvnog pritiska, što smanjuje rizik od srčanih oboljenja i šloga. Utvrđeno je da polifenoli iz crne čokolade smanjuju rizik od raka debelog creva, kao i da masnoće iz crne čokolade ne podižu holesterol, takode čokolada pomaže regulaciji nivoa šećera u krvi, što pomaže ne samo da se reguliše preteran apetit (gojaznost), već i da se spreči dijabetes. Ona je prirodni antidepresiv. Kakao utiče na smanjenje krvnog pritiska i poboljšanje kvaliteta krvnih sudova, kao i poboljšane holesterola.

Posebnim načinom pečenja žitarica uspeli smo da omogućimo da u mleku, jogurtu, čaju ili soku Musli čoKo ostane i dalje hrskav i ukusan!
Stručnjaci iz oblasti zdrave ishrane, fitnes treneri i sportski konsultanti preporučuju da bi musli i cela zrna žitarica trebalo konzumirati i do tri puta dnevno, kako bi se postigli vidljivi rezultati na zdravlje organizma.

SASTAV MUSLI ČOKO:

Pahuljice (ovsene, pšenične, ječmene), kornfleks, diskovi čokolade, kakao kuglice, čoko max (pahuljice od pšenice sa 8 vitamina i gvožđem, sa ukusom čokolade).

Čuvati na suvom i tamnom mestu.


Pre-made Skins

Here you can see the pre-made skins for Vertikal. Vertikal is a true high quality and clean multi-purpose theme which will fit for any business and websites.

Please take a look at these demos. We believe Vertikal will suit for you and you will love it as much as we do...

Pre-made skins