Bio Una Zdrava hrana, Novi Sad, Veleprodaja i maloprodaja

+381-(0)21-445-300 office@bio-una.com

Menu

Surutka u prahu

Ostali proizvodi naše robne marke

BIOUNA-PROIZVODI-07-SURUTKA-U-PRAHU

Surutka u prahu

Surutka kao lek je provereno sredstvo za jačanje imuniteta,kao i za regulaciju rada creva, pri čemu sprečava  upalne procese u organizmu.Odlično se pokazala i surutka za mrsavljenje te je preporučuju mnogi nutricionisti. Lekoviti napitak bogat je mineralima,vitaminima i kvalitetnim proteinima,kojih ima u majčinom mleku.
Ovaj nusproizvod koji nastaje prilikom pripremanja sira, bogat je mlečnom kiselinom i enzimima, ali i visokovrednim belančevinama, vitaminima (B6,B2, B12, K, C), mineralima(kalijum,kalcijum,magnezijum,fosfor), amino-kiselinama, a pored toga ima nisku kaloričnu vrednost. Vekovima se koristi surutka kao lek i  sredstvo za podsticanje apetita  i poboljšanje varenja, a savremena nauka dokazala je da, osim toga,sprečava pojavu hipertenzije, moždanog i srčanog udara, reguliseholesterol,povećava mišićnu masu,prevenira osteoporozu,jača imunitet, elimiše stres,obezbeđuje organizmu visok nivo energije. Zato mnogi  nutricionisti,eksperti, i  lekari ,savetuju da se svakodnevno  konzumira ovaj mlečni napitak. Surutka u prahu se dobija industrijskom preradom mleka i ne može da konkuriše domaćoj surutki koja je puno zdravija.


Pre-made Skins

Here you can see the pre-made skins for Vertikal. Vertikal is a true high quality and clean multi-purpose theme which will fit for any business and websites.

Please take a look at these demos. We believe Vertikal will suit for you and you will love it as much as we do...

Pre-made skins